Uw CO2 is NewCO2

Over NewCO2

NewCO2 richt zich op het leveren van de beste kwaliteit en service aan haar klanten in CO2 land. NewCO2 is een snelgroeiend bedrijf met een ongekend CO2 netwerk. Daarbij heeft zij een duidelijke positie ingenomen in de markt van import en export van vloeibaar, biogeen CO2.

Met een zeer ruime ervaring op het gebied van CO2 onderscheiden zij zich, door direct te leveren aan diverse eindgebruikers op de Europese markt. Sinds haar oprichting streeft NewCO2 slechts één doel na: haar klanten tevreden stellen en het matchen van iedere specifieke CO2 vraag met de juiste bron.

Door haar expertise en flexibele service is zij in staat snel te leveren, ook mede dankzij haar kundige logistieke partners. Daarbij richt zij zich in het bijzonder op haar brede netwerk in de pharma, food en overige industriële toepassingen.

Wat is er dan zo nieuw aan dit bedrijf?

  1. De naam is nieuw; het is een samenvoeging van New Company en CO2.
  2. NewCO2 is de CO2-broker op de Europese Markt.
  3. De bronnen waar de CO2 wordt geproduceerd zijn nieuw of vernieuwd.
  4. De CO2 die NewCO2 levert is niet afkomstig van fossiele bronnen, maar komt uit duurzame bronnen. Haar CO2 is hernieuwbaar en biogeen.
  5. NewCO2 geeft CO2 een goede, groene en nieuwe naam aan CO2 want dat verdient dit onmisbare molecuul absoluut.
  6. NewCO2 benadert haar leveranciers op een nieuwe en transparante wijze.
  7. NewCO2 is bekend met alle oude-, nieuwe- en de nieuwste innovatieve technieken.
  8. NewCO2 bewerkt bestaande- en bedenkt nieuwe markten.
  9. NewCO2 benadert haar klanten en leveranciers met nieuwe voorstellen. Ze vinden elkaar in goed ondernemerschap.
  10. NewCO2 is dan nieuw maar de partners die dit bedrijf uitbouwen, hebben meer dan dertig (30) jaar ervaring met CO2 in al haar vormen en toepassingen.