Uw CO2 is NewCO2

CO2 Services

CO2 aankoop en verkoop: 

NewCO2 is voortdurend op zoek naar duurzame bronnen voor haar afnemers. Zij kijkt dan naar de technieken waarmee de CO2 wordt gewonnen en vooral naar wat de “feedstock” is; welke producten worden vergist. NewCO2 adviseert de broneigenaren om samen te komen tot een optimaal CO2 rendement van de best haalbare kwaliteit.  

NewCO2 importeert en exporteert CO2 binnen Europa en haar eilanden.  

NewCO2 maakt gebruik van haar zorgvuldig opgebouwde netwerk en weet zo welke CO2 het meest geschikt is voor haar afnemers en haar toepassingen. Door de verbindende rol van NewCO2 worden ze ook vaak “de CO2-Brokers” genoemd.   


Uw CO2 aan NewCO2 verkopen: 

CO2 aankopen, dat doet NewCO2 met de grootste zorgvuldigheid, bij de juiste bronnen en tegen eerlijke in de markt geldende prijzen. U wenst uw CO2, uit duurzame bron verkregen, te verkopen aan NewCO2. Neem dan contact op via Info@NewCO2.eu. Samen met u zal NewCO2 onderzoeken wat de kwaliteit van uw vloeibare CO2 is en welke mogelijkheden deze kent. NewCO2 is met haar partners ook uw adres voor een vlotte certificatie.  

NewCO2 gaat met u graag een langdurig partnerschap aan. Samen met NewCO2 spant u zich in om de kwaliteit van de CO2 aan toegewezen afnemers te bewaken.   


Uw CO2 kopen bij NewCO2: 

NewCO2 is dankbaar als zij u in de toekomst mag voorzien van haar biogene, hernieuwbare CO2.  

Sinds de CO2 crisis van 2015 en die van 2018, hebben veel CO2 afnemers ons weten te vinden.  Door gebruik te maken van duurzame, nieuwe CO2-bronnen en door te investeren in hernieuwbare CO2 kan NewCO2 de crisis aan.

NewCO2 waarborgt de supplychain en vormt het juiste alternatief of aanvulling op het bestaande netwerk. Heeft u CO2 gerelateerde vragen of wilt u een bestelling plaatsen, neem dan contact op met onze afdeling customerservice via Info@NewCO2.eu.